Personal trainer

Je kent het wel: ‘even geen zin of tijd om te gaan sporten’. De oplossing is simpel: “een Personal Trainer“. Samen met jouw Personal trainer bepaal je jouw trainingsdoel. Bij Personal Training Zwanenburg zijn er twee trainers die verschillende specialiteiten hebben. Bijvoorbeeld: Kickboksen/pads training of krachttraining waaronder circuit training of fitness training.

Jouw Personal trainer stelt samen met jou een programma op en begeleid jou stap voor stap én natuurlijk altijd 1 op 1, maar indien gewenst kan je ook met z’n tweeën komen.

“Samen met jouw Personal trainer haal je gemakkelijker je doelen.”

personal training kickboksen

kickboksen zwanenburg

Hulp bij afslanken en gezonder leven, eten en sporten!

Je vindt sporten leuk en je bent al bezig met een gezonde leefstijl, maar je wilt nog een extra slag maken met een uitgebalanceerd trainingsplan?

Wat goed, maar je hoeft er niet alleen voor te staan! Wij kunnen je helpen jouw nieuwe doelen te bereiken of je extra uit te dagen en motiveren je graag, zodat jij een stap dichter bij jouw ideale vorm komt!

Herken je jezelf en ben je toe aan verandering, extra uitdaging en motivatie om het gewenste resultaat te behalen dat jij voor ogen hebt? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvend en GRATIS intakegesprek. Je krijgt een gratis plan van aanpak om het resultaat te behalen waar jij gelukkig van wordt.

Herken je jezelf en ben je toe aan verandering, extra uitdaging en motivatie om het gewenste resultaat te behalen dat jij voor ogen hebt? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvend en GRATIS intakegesprek. Je krijgt een gratis houdingsanalyse, behoeftebepaling en een plan van aanpak om het resultaat te behalen waar jij gelukkig van wordt.