WAT IS EEN SMALL GROUP TRAINING

Small group training betekent letterlijk vertaald groepstraining met een kleine groep. In een klein groep (van maximaal 6 personen) wordt gezamenlijk getraind om je eigen doelstellingen te behalen en je grenzen te verleggen. Jij bepaalt wat je wilt bereiken, waarbij ik je help om ze te behalen en te behouden. Groot voordeel van het trainen op basis van small group training is dat je traint met een groep gemotiveerde mensen. Op deze manier wordt je sneller uitgedaagd om je doelstellingen te halen en blijf je gemotiveerd. Daarnaast is groepstraining ideaal wanneer je samen met een vriend(in) wilt sporten en zijn de kosten lager dan personal training.

Small group training in Zwanenburg
kickboksen privé les

SMALL GROUP TRAINING MET PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Kies je voor kleine groep training bij Personal Training Zwanenburg dan ben je gegarandeerd van leuke, afwisselende trainingen, waarbij je tevens persoonlijke begeleiding krijgt. Doordat je bij een small group training traint in een klein groepsverband, heb ik voldoende tijd om iedereen persoonlijk te begeleiden. Bovendien voer je, naast gezamenlijke oefeningen tijdens de les, regelmatig individuele oefeningen uit. Hierdoor kan je perfect op je eigen niveau trainen en een oefening zo zwaar maken als je zelf wilt.

SMALL GROUP TRAINING VOOR IEDEREEN!

WAT KAN IK VERWACHTEN VAN SMALL GROUP TRAINING?

  • Trainen met gemotiveerde sporters
  • Trainen op je eigen niveau
  • Persoonlijke begeleiding
  • Zowel interval als krachtoefeningen
  • Afwisselende trainingen

Hoe ziet een training eruit?

De groepstraining duurt 60 minuten. We leggen je eerst de Workout  en doelstelling van de les uit. Na een korte warming-up worden de oefeningen stap voor stap behandeld. We werken voornamelijk met eigen lichaamsgewicht, los materiaal en functionele bewegingen zoals springen, klimmen, optrekken, rennen, duwen en stoten. We gebruiken onder andere gewichten, zoals barbells, kettlebells, dumbells, maar ook springtouwen, zware ballen en boxen om op te stappen of te springen. Kan je een oefening niet, geen zorgen, de trainers zijn opgeleid om de oefeningen voor je aan te passen naar ieder zijn niveau.