Small group trainingen

small group training

Small group trainingen bij PT Zwanenburg

WAT IS EEN SMALL GROUP TRAINING?

Small group training betekent letterlijk vertaald groepstraining met een kleine groep. In een klein groep (van maximaal 6 personen) wordt gezamenlijk getraind om je eigen doelstellingen te behalen en je grenzen te verleggen. Jij bepaalt wat je wilt bereiken, waarbij ik je help om ze te behalen en te behouden. Groot voordeel van het trainen in een kleine group is dat je traint met een groep gemotiveerde mensen. Op deze manier wordt je sneller uitgedaagd om je doelstellingen te halen en blijf je gemotiveerd. Daarnaast is groepstraining ideaal wanneer je samen met een vriend(in) wilt sporten en zijn de kosten lager dan personal training.

KLEINE GROEP MET PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Kies je voor een les in een kleine groep bij PT Zwanenburg dan ben je gegarandeerd van leuke, afwisselende trainingen, waarbij je tevens persoonlijke begeleiding krijgt. Doordat je traint in een klein groepsverband, heb ik voldoende tijd om iedereen persoonlijk te begeleiden. Bovendien voer je, naast gezamenlijke oefeningen tijdens de les, regelmatig individuele oefeningen uit. Hierdoor kan je perfect op je eigen niveau trainen en een oefening zo zwaar maken als je zelf wilt.

Voordelen van trainen in kleine groepen:

De voordelen voor een persoon die in een kleine groep zit, zijn de mogelijkheid om meer één-op-één tijd met hun trainer te hebben, evenals de mogelijkheid om te leren van de fouten van anderen. Deze vorm van sporten zorgt ook voor motivatie voor diegenen die dat nodig hebben. 

SMALL GROUP TRAINING IS VOOR IEDEREEN!

WAT KAN IK VERWACHTEN VAN SMALL GROUP TRAINING?

  • Trainen met gemotiveerde sporters
  • Trainen op je eigen niveau
  • Persoonlijke begeleiding
  • Zowel interval als krachtoefeningen
  • Afwisselende oefeningen

HOE ZIET EEN LES ERUIT?

De groepstraining duurt 60 minuten. We leggen je eerst de Workout  en doelstelling van de les uit. Na een korte warming-up worden de oefeningen stap voor stap behandeld. We werken voornamelijk met eigen lichaamsgewicht, los materiaal en functionele bewegingen zoals springen, klimmen, optrekken, rennen, duwen en stoten. We gebruiken onder andere gewichten, zoals barbells, kettlebells, dumbells, maar ook springtouwen, zware ballen en boxen om op te stappen of te springen. Kan je een oefening niet, geen zorgen, de trainers zijn opgeleid om de oefeningen voor je aan te passen naar ieder zijn niveau.

Dit bericht is gepost in Sport. Bookmark de link.