OVER ONS – PT Zwanenburg

Waarom PT Zwanenburg?

Onder een fit en weerbaar lichaam verstaan wij dat je de fysieke kracht bezit zoals de natuur dat met ons bedoeld heeft. Je moet kunnen rennen, klimmen, kruipen, vechten en ontspannen wanneer dat nodig is!

Bij PT Zwanenburg trainen je om deze “oerskills” eigen te maken en daarnaast een leuke tijd te beleven met gemotiveerde mensen om je heen.

Dit doen we in de vorm van de zogeheten 1-op-1 personal training of training in kleine groepjes. De trainingen bevatten krachttraining, vechtsporttechnieken afgestemd op jouw trainingsdoel.

LEES VERDER

Ilias Chamlal

Owner & coach

OVER ILIAS

Ilias is sinds jongs af aan ook bezig met kickboksen, door de jaren heen heeft hij ook wedstrijden gedaan alleen merkte hij al gauw dat hij liever mensen trainde om wedstrijden te doen en ze te helpen waar nodig is.

Hij geeft vele grote vechters onder hem die die begeleid en personal training geeft. De lessen van Ilias verlopen in hoog tempo waarbij de deelnemers zich leeg trainen en daarmee conditie en zelfvertrouwen opbouwen. Reken op uitdagende trainingen met veel aandacht voor techniek, zelfverdediging en incasseringsvermogen.

Abonneer op onze nieuwsbrief


    ONZE MISSIE

    Wij doen er alles aan om uw doelen te laten behalen! Wij zeggen vaker tegen klanten dat de doelen die behaalt zullen worden niet alleen uit de personal trainingen bestaan. Het belangrijkste is de voeding, Door juiste voeding zul je meer energie eruit halen en hierdoor kan je dus meer eruit halen. Voor spiermassa aankomen is het belangrijk door goed en voldoende te eten. Denk aan minimaal 4 maaltijden. Voor het afvallen hebben we een speciale voedingsschema.

    Begin vandaag nog met trainen! Wacht niet tot het nieuwe jaar en werk nu al aan je doelen. Bij PT Zwanenburg staan wij voor je klaar om je doelen samen te behalen.

    VOEDINGSADVIES

    neem contact op met PT Zwanenburg