Voedingsadvies van de Voedingscoach voor gezond afvallen onder begeleiding

Voedingsadvies nodig?

Ben jij op zoek naar een persoonlijke voedingsschema? Vindt je het lastig om ongezonde patronen te doorbreken en hardnekkige gewoontes te veranderen? Of omdat je wel klaar bent met de oplossingen die slechts kortdurende resultaten bieden? Heb je moeite met afvallen?

Maak dan een afspraak met de voedingscoach van Personal Training Zwanenburg. Niet alleen fysiek moet er iets in je lijf gebeuren, maar ook mentaal in je levensstijl. Via de voedingsschema van onze voedingscoach leer je jezelf een nieuwe, energieke leefstijl eigen te maken die bijdraagt een gezond levensstijl. Wij kunnen u helpen om gezond af te vallen door de juiste begeleiding te bieden bij het sporten en natuurlijk ook de sportvoeding en voedingsschema.

Maak direct een afspraak voor onder andere een voedingsschema afvallen.

CONTACT

Abonneer op onze nieuwsbrief


  De 7 REGELS voor 
  Gezond Afvallen!

  1. Pas op voor de ‘lege’ calorieën
  2. Eet vers en onbewerkt eten
  3. Vervang ongezond vet voor gezond vet
  4. Suiker
  5. Let nog meer op suiker
  6. Let op de sportvoeding die je gebruikt!
  7. Denk zelf na
  BMI Berekenen

  PERSOONLIJK VoedingsPLAN

  Jouw doel is leidend voor de inhoud van het persoonlijke voedingsschema. De voedingscoach kijkt altijd naar de basis: jouw huidige hormonale staat.

  Er is veel tegenstrijdige informatie over wat je moet eten en hoeveel. Een paar dingen die je kunnen helpen bij het maken van een beslissing zouden zijn:

  • Wat zijn je doelen? Wil je afvallen, spiermassa kweken of op gewicht blijven?
  • Heb je voedselallergieën of intoleranties?
  • Zijn er bepaalde voedingsmiddelen die jouw maag van streek maken? Zo ja, vermijd die voedingsmiddelen.
  • Hoe vaak traint je per week en maak je gebruik van sportvoeding of supplementen?

  Vanuit hier kijken we hoe we met de juiste (sport)voeding en supplementen jouw hormonen zo goed mogelijk in balans kunnen brengen, zodat je jouw doel zo snel mogelijk kunt bereiken. Het is niet mogelijk om een dieet aan te bevelen dat voor iedereen geschikt is. Als u overgewicht heeft, kan lichaamsbeweging helpen. Als u ondergewicht heeft, moet u ervoor zorgen dat u genoeg calorieën binnenkrijgt. Een voedingsschema voor een sporter die ook sportvoeding nodig heeft om aan te komen ziet er natuurlijk anders uit dan voor een sporter die wil afvallen.

  Met onze persoonlijke begeleiding willen wij jou inzicht en kennis meegeven, waar je de rest van je leven iets aan hebt.

  MAAK GEBRUIK van ons  VoedingsADVIES

  Wil jij jouw leven een gezond en actieve zwaai geven, door ons persoonlijke en uitgebalanceerde voedingsschema op te volgen? Begeleiding nodig bij het afvallen? Maak dan een afspraak.

  Wij helpen je graag andere, meer bewuste keuzes te maken op het gebied van voeding en lifestyle. Je bereikt ons door te bellen naar 06-33335590 of stuur een e-mail.

  Met de voedingsschema van de voedingscoach bereik jij snel de gewenste resultaten wat betreft je figuur, conditie en kracht op een verantwoord manier!

  Blogs over voeding en voedingsschema