Zaktraining!

Een zaktraining is de manier om veel calorieën te verbranden en het lichaam snel in topconditie te krijgen. De trainingen zijn pittig, maar je hebt zelf controle over de intensiteit. bokszaktraining is een full body training waardoor je je lichaam sterker maakt en je uithoudingsvermogen fors verbeterd!

Door bezig te zijn met korte stoten en trappen telt dit als een micro-workout. 5 a 10 minuten oefeningen doen met veel plezier op muziek en een gezellige sfeer.
Het helpt u vet te verbranden en dit in 60 minuten total workout op de bokszak en stootkussens. Voordat je het weet is de tijd al voorbij en heb je je zaktraining gedaan.

Kickboksen zwanenburg

In onze moderne samenleving werken we vaak onder constante stress. Onze hersenen zijn drukker dan ooit tevoren. We zijn gebombardeerd met nieuws, advertenties, roddel, feiten en meer info. Onze tijdperk van e-mail, Whatsapp, Facebook en Instagram dwingt ons om constant te multitasken. Door los te gaan op de bokszak heb je een uitstekende manier om te ont stressen en tegelijktijdig in vorm te komen en bouw je een uitstekende conditie op.

Een super leuke training met een overvloed aan voordelen.

Daag jezelf uit je uithoudingsvermogen naar een hoger niveau te tillen door middel van onze intensieve zaktraining.  In een kleine groep van 10 man is het ook mogelijk om een kickboks les te volgen, hiermee train je met een andere traningsmaatje en voer je de combinaties op de handschoenen en scheenbeschermers uit.

OPBOUW

In duo-vorm zal je uitgedaagd worden verschillende stoot- en trapcombinaties uit te voeren. Tussendoor zal je krachtoefeningen doen met als doel je uithoudingsvermogen naar een hoger niveau te tillen. Kies nu voor een gratis proefles Zaktraining.