Zaktraining Zwanenburg

Nu Intensieve Zaktraining

Een zaktraining is de manier om veel calorieën te verbranden en het lichaam snel in topconditie te krijgen. De trainingen zijn pittig, maar je hebt zelf controle over de intensiteit. Bokszaktraining is een full body training waardoor je je lichaam sterker maakt en je uithoudingsvermogen fors verbeterd!

Door bezig te zijn met stoten en verschillende trappen is dit als een mini-workout. 6 a 15 minuten oefeningen doen op een muziekje in een gezellige sfeertje.
Het helpt u vet te verbranden en dit in 60 minuten total workout op de bokszak en stootkussens. Voordat je het weet is de tijd al voorbij en heb je je training afgerond.

In hedendaagse samenleving werken we onder constante stress. Onze hersenen zijn super druk. We worden gek gemaakt met nieuws, advertenties, roddel, feiten en meer info. Onze tijdperk van e-mail, Whatsapp, Facebook en Instagram dwingt ons om constant te multitasken. Door los te gaan op de bokszak heb je een uitstekende manier om te ont stressen en in vorm te komen en bouw je een perfecte conditie op.

Een super leuke training met een overvloed aan voordelen.

Daag jezelf uit en til je uithoudingsvermogen naar een hoger niveau door de intensieve work-outs op de zak. In een kleine groep van 10 man is het ook mogelijk om een kickboks les of boks les te volgen, hiermee train je met een andere trainingsmaatje en voer je de combinaties op de handschoenen en scheenbeschermers uit.

OPBOUW

In duo-vorm zal je uitgedaagd worden verschillende stoot- en trapcombinaties uit te voeren. Tijdens de workout zal je verschillende soorten kracht oefeningen doen met als doel je uithoudingsvermogen naar een hoger niveau te tillen. Kies nu voor een gratis proefles Zak training.