Snel Conditie opbouwen 2022

hero 4

Conditie opbouwen

Wil je langer en sneller kunnen hardlopen? Of wil je bepaalde oefeningen wat langer kunnen volhouden, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Conditie opbouwen is met het beoefenen van een sport fijner wanneer je het langer kan vol houden, maar wat ik persoonlijk het fijnst vindt van een goede conditie is “dat je je weer fit voelt gedurende dagen” alsof je de hele wereld aankan. Conditie bestaat uit meerdere factoren denk hier aan kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en spieren, wanneer je al deze groepen aanspreekt zul je conditie opbouwen.

Vind de juiste sport

Conditie opbouwen doe je in dit geval samen met een personal trainer. Maar om conditie op te bouwen moet je wel weten welke sport je leuk vindt! Samen met een personal trainer beoefenen wij bepaalde sporten waar wij van zeker weten dat dat nieuwe prikkels geeft en daardoor je conditie zult opbouwen. Denk hiermee aan Kickboksen, spierconditie trainingen doormiddel van een crossfit/circuit training. En los daarvan kunnen we ook indoor bootcamp geven. Meerdere opties mogelijk dus.

Hoe bouw je conditie op?

Conditie opbouwen hangt van bepaalde factoren af! Het is niet alleen hardlopen en je bouwt je conditie op! Juist de interval training in combinatie met duurloop zorgen ervoor dat je lichaam nieuwe prikkels krijgt en dat zorgt ervoor dat je je conditie opbouwt. Regelmatig trainen in een pre en je voeding aanpassen zal zeker een bijzaak zijn in dit geval. De juiste vitamines binnen krijgen zijn essentieel. Wij raden wel altijd aan om rustig te beginnen, juist wanneer je een nieuwe sport beoefend moeten je spieren hieraan wennen, mocht je dan meteen volop ertegen willen gaan, kan dit consequentie met zich mee dragen! Maar niet getreurd, met personal training Zwanenburg zijn we er om ervoor te zorgen dat je daar niet mee rekening hoeft te houden, maar dat doen wij!

Hulp van een personal trainer

Ik als personal trainer bekijk altijd wat je doelen zijn en wat eventueel haalbaar is in mijn ogen! Ik verwacht natuurlijk altijd 100% procent inzet, maar daar zorgen we samen wel uit! Aan de hand van je doelen maak ik een mooie schema, inclusief een voedingsschema, die we samen kunnen beoefenen. Zodat je de oefeningen goed kan uitvoeren en dus hiermee meer profijt uit zal halen en zeker een betere conditie in combinatie met wat kracht oefeningen. Mocht je interessen hebben en vragen? Neem contact met ons op.