Snel Afvallen

afvallen

AFVALLEN OP EEN GOEDE EN VERANTWOORDE MANIER.

Afvallen in de sportschool kan op veel verschillende manieren. Daarnaast is het vaak makkelijker in de sportschool dan thuis. Wij vertellen je dan ook graag meer over de mogelijkheden. Er bestaan vele soorten dieet producten die kunnen helpen met verantwoord afvallen, maar het meest doeltreffend is toch door middel van bewegen en voeding. Je houdt het langer vol het resultaat en het is veel gezonder. Kortom je moet je levensstijl veranderen. Een dieetproduct kan hierbij helpen maar is niet genoeg om gezond af te vallen.

AFVALLEN MET EEN PERSONAL TRAINER

Goede hulp bij het afvallen is een personal trainer. Deze geeft een 1 op 1 begeleiding wat uiteraard erg prettig is. Als eerste krijg je een intake gesprek waar gekeken word naar jouw wensen en doelen. Ook word je gemeten en gewogen zodat de personal trainer een persoonlijk programma voor je kan samenstellen. Een schema dat is aangepast op jouw, en op die manier ook het meest doeltreffend is en haalbaar.

Een personal trainer is iemand waar je op terug kunt vallen als je het even niet meer weet. Deze zal je alle tips geven om je uiteindelijke doel te halen zonder problemen. Vaak is het moeilijk om een goede start te maken, maar deze stress heb je al net meer. Met persoonlijke begeleiding word er voor jouw een effectief stappenplan gemaakt.

AFVALLEN IS NOG LEUKER MET EEN PARTNER!

Ook als je niet alleen wilt afvallen zijn er mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld afvallen met een paar vrienden en ook dan kan een personal trainer je te hulp schieten. Want ook in een klein groepje kun je een trainingsplan maken en doeltreffend afvallen. Daarnaast is het vaak een steun als je er niet alleen voor staat. Ook is het makkelijker een doel te halen als je plezier hebt, en dat is dan ook weer een voordeel om samen met iemand anders aan de slag te gaan. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. De personal trainer in Haarlem geeft je graag het advies wat je nodig hebt.


EEN GEZONDE VOEDING IN COMBINATIE MET PERSOONLIJKE TRAINING.

Uiteraard is het belangrijk om naast te bewegen ook je voedingspatroon te bekijken. Dit zal je helpen je uithoudingsvermogen te verbeteren, en beter voor de dag te komen in de sportschool.
Uiteraard is dit ook iets waar wij als personal trainer je meer over kunnen vertellen. Ook hier kan een schema voor gemaakt worden zodat het eenvoudiger word om je doel te bereiken.
Neem vrijblijvend contact met ons op en krijg advies op maat!


Wij vernemen graag van jouw wat je wensen en eventueel doelen zijn. Wilt u afvallen in het algemeen, of wilt u dat een bepaald gebied van het lichaam strakker word? Aan de hand van de informatie die jij ons geeft kunnen wij aan de slag om een goed voorstel te maken. Jouw wensen zijn heel belangrijk om een goede voorstelling te kunnen doen van het doel.

Weten we alles wat nodig is om aan de slag te gaan, dan maken wij voor jouw een plan op maat en kun je aan de slag. Afvallen was nog nooit zo leuk als nu met personal training zwanenburg.

Boek een gratis privé les!

PT Zwanenburg is centraal gelegen in Zwanenburg. Vanaf de snelweg snel bereikbaar en ook vanaf Amsterdam, Haarlem en omgeving is Personal Training Zwanenburg zeer goed bereikbaar. Mocht u vragen hebben schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn actief op whatsapp, instagram en facebook. U kunt ook gerust langskomen, maak hiervoor wel eerst een afspraak. Aangezien wij diensten op maat aanbieden hebben wij geen vaste openingstijden.