Personal Training Amsterdam West – Snel in vorm!

personal training amsterdam west

Personal Training Amsterdam West

Je kent het wel: ‘even geen zin of tijd om te gaan sporten’. De oplossing is simpel: “Personal Training Amsterdam West“. Samen met jouw Personal trainer bepaal je jouw trainingsdoel. Bij Personal Training Zwanenburg zijn er drie trainers die verschillende specialiteiten hebben. Bijvoorbeeld: Kickboksen/pads training of krachttraining waaronder HIIT circuit training of fitness training.

Jouw Personal trainer stelt samen met jou een programma op en begeleid jou stap voor stap én natuurlijk altijd 1 op 1, maar indien gewenst kan je ook met z’n tweeën komen.

“Samen met jouw Personal trainer haal je gemakkelijker je doelen.”

Meer energie, meer zelfvertrouwen, meer uit het leven halen?
Word de beste versie van jezelf en kom bij ons trainen!

HULP BIJ AFVALLEN, GEZONDER LEVEN, ETEN EN SPORTEN!

Daarnaast maken we de training leuk, uitdagend en voelbaar. Want wat makkelijk gaat, snel resultaten oplevert en wat leuk is, houd je langer vol. Wij rekenen bovendien op je komst en zijn er 100% voor jou, dus van uitstel is geen sprake meer.

Samen zoeken we naar een voor jou aantrekkelijke en haalbare reden om meer te gaan bewegen.
We leggen de lat precies goed om te voorkomen dat je terugvalt in oude gewoontes.

Wij helpen jouw nieuwe doelen te bereiken of je extra uit te dagen en motiveren je graag, zodat jij een stap dichter bij jouw ideale vorm komt!

  • Persoonlijke en doelgerichte trainingen door een ervaren personal trainer
  • Verschillende materialen en trainingsmethoden: effectief en gevarieerd
  • Ontvang een op maat gemaakt voedingsplan om je doel nog sneller te halen
  • Effectieve behandeling om pijn- en klachtenvrij te bewegen
  • Verbeter jezelf. Elke dag weer. Voel je fitter en vitaler!
  • Gezonde voeding en nutrition

Boek nu gratis Intakegesprek

Herken je jezelf en ben je toe aan verandering, extra uitdaging en motivatie om het gewenste resultaat te behalen dat jij voor ogen hebt? Meld je dan hier aan voor een vrijblijvend en Gratis intakegesprek. Je krijgt een gratis plan van aanpak om het resultaat te behalen waar jij gelukkig van wordt. Personal training Amsterdam west is op loopafstand van de outlet store in Zwanenburg.

Wat kost een personal trainer

Wij hebben momenteel een aantrekkelijke aanbieding wat de drempel kleiner maakt om de uitdaging aan te gaan met een personal trainer!

De kosten voor een personal trainer zijn voor 10 lessen €500 in plaats van €600. Daarbij bieden wij 1 gratis proefles aan om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

Contact

Neem contact met ons op voor de laatste aanbiedingen. Wij zullen voor u een schema op maat maken dat kan helpen bij het realiseren van uw doelen. Wij zijn ook bereikbaar via whatsapp en of social media.

Wij zijn gelegen in Zwanenburg en zeer goed bereikbaar vanaf Amsterdam, Haarlem en omgeving. Gratis parkeren voor de deur en tevens ook douche mogelijkheden.

Dit bericht is gepost in Sport. Bookmark de link.