Wat kun je verwachten bij Kickboksen.

Wanneer je technisch snel vooruitgang wilt boeken is kickboksen 1 op 1 trainingen natuurlijk het meest efficiënt. De privélessen kickboksen of boksen duren een uur en kunnen individueel of in een kleine groep worden gevolgd. Het tijdstip, de intensiteit en het niveau van de training zullen we aan jouw wensen aanpassen.

Op zoek naar weerbaarheid en wil je kennis maken met kickboksen? Of wil je je kickboks technieken verbeteren? Onze ervaren, deskundige personal trainer kickboksen traint zowel met beginners als gevorderden. Dit gebeurt met persoonlijke aandacht, veel plezier en in een rustige en veilige omgeving in Zwanenburg, Haarlem of Amsterdam

De training bestaat uit veel techniek, juist stoten en trappen in combinatie met zak en focuspadtraining, eventueel ook met clinchen en werpen. Het resultaat is meer weerbaarheid, conditie, overzicht en kennis.

Kickboksen is voor iedereen

Kickboksen is voor iedereen. De tijd dat alleen mannen deze mooie sport uitoefenden is al lang voorbij. Er zijn al veel actieve vrouwelijke kickboksers, die de voordelen ervan ervaren. Je werkt tenslotte aan je conditie, kracht en je weerbaarheid. Wil jij een personal trainer voor kickboksen, wacht dan niet langer!

personal training pads training

Vrijblijvend intakegesprek:

Interesse in Kickboksen / Muay Thai? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek vertel je wat je wensen en verwachtingen zijn. We nemen samen door wat je doelstelling is: wat je wil trainen, waarvoor, hoe vaak, hoe lang en waar je wil trainen. De kickbokstrainer doet een aantal tests om te zien waar je nu staat. Hou je aan dit gesprek een goed gevoel over, dan maken we graag een vervolgafspraak.